Siirry pääsisältöön

Joulu ja uusivuosi


Joulu oli ja meni. Kirjoittelukin siinä samalla jäi niin sanotulle joululomalle. Nyt ollaan taas pääsemässä arkeen kiinni. Syötyä tuli paljon, ehkä vähän liikaakin. Varsinkin karkkia. :) Meillä kävi pukkikin, sillä serkkuni ovat vielä niin pieniä. Aatto vietettiin mummolassa. Paikalla olivat mumma ja paappa, vanha mumma, paapan sisko, meidän perhe ja äitin siskon perhe. 





Lahjoja tuli paljon, hyviä ja haluttuja. Sain esimerkiksi huivin, yökkärit, nilkkavillasukat, palapelin, kasvikirjoja, Pittsburgh Penguins pipo, värityskirjan... Lisäksi sain synttärilahjoja, koska täytin 20 vuotta jouluaattona! Synttärilahjaksi sain tietokoneen, SPV:n Holopaisen pelipaidan, keittiövaa'an, Sannin levyn, keksimuotit... Lisäksi kummitätini leikkasi ja värjäsi hiukseni synttärilahjaksi! Hiukseni ovat nyt sävyltään karamellisen suklaa ja seassa on raitoja. Pituudeltaan se on pitkä polkka :) 




Jouluna ei maassa ollut lunta, mutta pakkasta oli. Sama juttu oli uutena vuotena. Vähä ennen loppiaista tuli lunta ja kunnon pakkaset... -30 astetta, hyr! No mutta onneksi siitä vähän lauhtui ja lumi pysyi maassa. Toivottavasti pysyisikin nyt kevääseen asti. Täällä pohjoisessa on ollut lumi maassa jo kaksi kuukautta, mutta mukavaahan sitä on saada koko Suomeen. Tässä muutama kuva, jotka on välipäivinä otettu :)






Tässä kuvassa jäälevy, jonka takana on kynttilä. Jäälevy nostettiin ojasta, joka kulkee kotitalon vieressä :)

Sitten tuli uusivuosi. En tehnyt silloin mitään ihmeellistä. Päivän olin töissä ja illalla syötiin, ammuttiin raketteja ja vain oltiin. Siinä se uusivuosi sitten tuli ja vaihtui. Lopussa muutama kuva raketeista :)







Hyvää ja onnellista uutta vuotta 2016! :)

Kommentit