Siirry pääsisältöön

Ensilumi


Torstai-perjantai yöllä satoi ensilumi ja se on pysynyt nyt maassa siitä asti. Ei nyt ole mennyt kuin muutama päivä, mutta lämpötila on ollut koko ajan nollassa tai pakkasella. Talvirenkaat on vaihdettu autoon ja tänään viimein kaivan talvivaatteet ja kengät esiin. 



Tuli sitä tuossa hommattua syysfunssakin ja tiistaina pitäisi lähteä Tampereelle bioaika rekkaan hommiin. Bioaika rekka on renkailla ja biopolttoaineella liikkuva tiedekeskus, joka kulkee ympäri Suomea eri paikkakunnilla. Se on metsätalouden lahja 100 vuotiaalle Suomelle ja siellä kerrotaan mitä kaikkea metsästä saadaan ja kuinka puulla ja puupohjaisilla tuotteilla voidaan korvata monia tuotteita, esimerkiksi muovia. Se on jo kiertänyt suurimman osan Suomea, nyt on jäljellä enää Tampereen eteläpuoli, kiertue aikataulu löytyy täältä. Bioaika rekassa käyminen kuuluu osana meidän koulun projekti opintoja tänä vuonna ja minä lähden käymään Tampereella ja Hämeenkyrösssä. 



Mutta hyvää syksyä tai alkutalvea ja jos bioaikarekka tulee vielä sinun paikkakunnallesi niin siellä kannattaa käydä tutustumassa!

Kommentit