Siirry pääsisältöön

Kokeita ja autokoulua

Minulla oli tällä viikolla kaksi koetta ja omasta mielestäni ne menivät hyvin. Kun kokeet olivat ohi, tuli sellainen olo että nyt ei tarvi tehdä mitään. Saa hetken huilata ja vaan olla, kun kouluakaan ei ole enää loppu viikosta eikä ensi viikollakaan paljoa. Perjantaina piti olla yksi tunti, mutta se peruttiin ja ensi viikolla on vain keskiviikkona koulua, mutta silloinkin on koe. :D Että vähän pitää lukea nyt viikonlopun aikanakin.

Torstana ja perjantaina minulla oli autokoulua, syventävä vaihe, joka tulee suorittaa viimeistään kahden vuoden kuluttua ajokortin saamisesta. Torstaina oli arvioiva-ajo jossa ajoimme kaupungissa sekä maantiellä ja opettaja katsoi ajoinko taloudellisesti, huomioinko ja havainnoinko muut liikenteessä sekä hallitsinko auton. Se meni hyvin, opettaja sanoi tunnin jälkeen vain yhden asian johon tulee kiinnittää hieman enemmän huomiota ajaessa.

Perjantaina oli teoriatunti sekä liukasajoradalla harjoitus. Ajoradalla kiinnitimme huomiota ajoetäisyyksiin, jarrutusmatkaan, yllättävän esteen väistämiseen sekä auton varoitusjärjestelmiin. 

Tuli tänään myös hieman askarreltua joulukortteja. Pian alkaa tulla kunnon joulu fiilis. Glögiäkin on tullut pari kertaa jo juotua. Huomenna meinaan etsiä joulukoristeet kaapista :) Onhan tiistaina jo joulukuu. Lunta vaan ei ole kovin paljon nyt maassa, kun on ollut lämpöasteita parina viime päivänä.




Leivoin tällä viikolla myös naked suklaakakun, josta muutama kuva lopussa. Kakku oli hyvää, etenkin oltuaan yön yli jääkaapissa. Ohje oli kohtuun helppo, aikaa siihen kului vain enemmän kuin olin ajatellut. Pitää testailla näitä erilaisia kakkuja, mikä olisi sitten hyvää jonka voisi leipoa synttäreilleni. On siihen vielä melkein kuukausi aikaa, mutta yleensä joulukuu hurahtaa aika nopeaa. Olettekos meinannut ostaa joulukalenteria? Minä ajattelin että se olisi kiva ostaa. Saisi joka päivä pienen karkin ja joulu lähestyisi ehkä hieman nopeammin. Eikös jouluna saa herkutella. :)















Kommentit