Siirry pääsisältöön

Superfoodia Lapista!


Olen joskus aiemminkin puhunut omalta maalta ja metsistä saatavista tuotteista eli luonnon antimista. Monia eri kasveja voi käyttää ruuan laitossa, juomissa, lääkkeenä tai vaikka kosmetiikkana. 




Arctic Warriors (täällä) on lappilainen yritys, joka tekee 100 % yrttituotteita eli superfoodia! He tukevat pienviljelijöitä ja kerääjiä, joilta he ostavat käyttämänsä raaka-aineet. Raaka-aineista he käyttävät väinönputkea, ruusunjuurta, nokkosta ja nokkosen siemeniä, pohjoista maariantuoksuheinää ja kuusenkerkkää. Kaikki tulevat Lapista!









Kuvissa näkyvät tuotteet ovat yrttishotteja. SINNI lisää suorituskykyä, kun olet uupunut tai stressaantunut. MAHTI lisää vastustuskykyä, kun tunnet flunnsan oireita tai haluat vahvistaa immuniteettiasi. PUHTI energian lisäykseen välipalaksi tai liikuntaan.





Heidän nettisivuillaan kannattaa käydä tutustumassa ja tilata itsellekin jotain vastustuskykyä tai lisävirtaa päivään lisääviä yrttituotteita. Siellä on myös muita tuotteita, kuin mitä tässä minun jutussani on esitelty. Saat koodilla "marcaaa" kaikista Arctic Warriorsin tuotteista -10 % huhtikuun loppuun saakka!


Energistä viikkoa kaikille!




Kommentit