Siirry pääsisältöön

Yrttishotit testissä


PUHTI hunaja-yrttishotti, 15 g

sis. hunaja, ruusunjuuri, nokkonen, kasviglyseroli


Antaa energiaa aktiviteetteihin, liikuntaan ja retkeilyyn. Voit korvata sillä teolliset urheilugeelit. Hunaja imeytyy helposti ja antaa energiaa sekä on hellä vatsalle. Ruusunjuuri lisää keskittymiskykyä, parantaa lihasten mukautumista kuormitukseen ja edistää palautumista. Nokkonen sisältää paljon C-vitamiinia, kalsiumia, rautaa, piitä, lehtivihreää ja aminohappoja. Kasviglyserolin avulla kasveista saadaan hyödynnettyä rasva- ja vesiliukoiset vaikuttavat aineet.

Energiasisältö 55 kcal
Maidoton, gluteeniton
Ei alle 1-vuotiaille

Voidaan nauttia sellaisenaan


PUHTI oli ensi maistamisesta lähtien todella hyvän makuinen, makea, hunajan ansiosta. 15 g pakkauksesta riitti hyvin ja sen nautittua tuli energisempi olo. Rakenteesta huomasi, että hunajan seassa on jotain, se ei ole pelkkää hunajaa, mutta rakenne ei ollut mitenkään häiritsevä. Todella hyvä, enempääkään tavaraa pakkauksessa ei tarvitse olla, muuten hunajan makeus olisi jo alkanut riittää.



SINNI ruusunjuuri-yrttishotti, 4 g

sis. ruusunjuuri, nokkonen, kasviglyseroli

Virkistää, jos olet väsynyt tai uupunut tai rauhoittaa, jos olet hermostunut. Ruusunjuuri auttaa tasapainottamaan kehoa fyysisissä ja psyykkisissä stressitilanteissa. Nokkonen tukee ruusunjuuren vaikutusta (sis. samat vaikuttavat aineet, kuin edellisessä tekstissä lueteltu). 

Energiasisältö 15 kcal
Ei nosta verensokeria
Maidoton, gluteeniton, vegaaninen
ei sisällä etanoli-alkoholia
Suositus 3-vuotiaasta ylöspäin

Ei raskauden aikana!
Älä käytä verenpainetaudin tai reuman akuutissa vaiheessa tai jos sinulla on todettu kilpirauhasen liikatoiminta.

Voidaan nauttia sellaisenaan tai sekoittaa teehen tai smoothieen.



Kokeilin ottaa SINNI shotin, kun olin väsynyt. Sen voin sanoa, että virkistyin heti. Se johtui joko sinnin mausta tai sen vaikuttavista ainesosista. Maku oli vahva, eikä ollenkaan niin makea, kuin odotin PUHTI shotin jälkeen. Ruusunjuuri (uskoisin) teki mausta todella vahvan ja minä ainakin virkistyin. Maku tietenkin oli ehkä vähän outo, kun ei sellaista ennen ollut maistanut, mutta uskon että siihen kyllä tottuu. Tai ne jotka enemmän nauttivat esimerkiksi teestä, pitävät siitä enemmän, mauissa oli jotain samaa.



MAHTI väinönputki-yrttishotti, 4 g

sis. väinönputki, nokkonen, kasviglyseroli

Lisää vastustuskykyä. Väinönputki ennaltaehkäisee hengitysteiden ja suoliston oireita. Nokkonen tehostaa väinönputken vaikutusta.   

Energiasisältö 15 kcal
Ei nosta verensokeria
Maidoton, gluteeniton, vegaaninen
ei sisällä etanoli-alkoholia
Suositus 1-vuotiaasta ylöspäin

Voidaan nauttia sellaisenaan tai sekoittamalla teehen tai smoothieen.



MAHTI shotin nappasin, kun tunsin hieman flunssan oireita, nenä hieman vuoti. Mahdin nappaamisen jälkeen tuli hieman pirteämpi olo. Nenä ei ole enää tuntunut vuotavalta. Mahti maistui omasta mielestäni paremmalta kuin SINNI, mutta saattaahan se olla, että olin valmistautunut, että maku olisi jokseenkin samanlainen. 


Shottien nauttiminen tapahtuu näppärästi taittamalla pakettia. Taakse sauman kohtaan aukeaa pieni reikä, josta shotti on helppo nauttia. Sopii myös lapsille helposti nautittavaksi. Shotti on helppo puristaa ulos suuhun aukosta. 






Muista! Huhtikuun loppuun koodilla "marcaaa", saat -10 % Arctic Warriorsin tuotteista! (täältä)

Kommentit